Je bevindt je hier:

Inspiratie

Ervaringen van ondernemers geven jou een preview van wat jou, als ondernemer, te wachten staat. Hopelijk geeft dit je inspiratie om je dromen werkelijkheid te laten worden. Bovendien worden er valkuilen belicht, waar je niet meer invalt, maar doelgericht omheen kunt lopen.
 • 28-05-2014 SAMKEN meets SOS retail

  In de serie "SAMKEN meets .........." worden ondernemers geportretteerd die samen ondernemen. Ze benoemen de voordelen en de valkuilen. In de deze, tweede aflevering vertellen Jacky Michels en Nancy van Kleef van SOS Retail over hun ervaringen .


  Lees meer

 • 22-04-2014 Steve Jobs's belangrijkste advies aan ondernemers


  Lees meer

 • 17-04-2014 Full time facturen versturen

  Een factuur versturen is veel leuker dan een loonstrook ontvangen. Dat en meer in deze blog van Noud Oton


  Lees meer

 • 11-04-2014 Netwerken is net Expeditie Robinson

  Als je weet hoe je vuur moet maken op een onbewoond eiland, dan kun je ook netwerken. Dat en nog meer in Noud Oton's blog van deze week


  Lees meer

 • 03-04-2014 Ik ga een Boeing kopen

  Hoe een Boeing en een mexicaanse taco het leven van Noud Oton veranderde vertelt hij in zijn wekelijkse blog.


  Lees meer

 • 27-03-2014 Nooit te oud om te ondernemen

  Noud Oton is een laatbloeier. Op zijn 40ste is hij begonnen met ondernemen en dat is relatief laat. Of dat een voordeel of een nadeel is, beschrijft hij in zijn wekelijkse blogs. Vandaag zijn eerste blog: Nooit te oud om te ondernemen.


  Lees meer

 • 21-03-2014 SAMKEN meets Cinfield

  In de serie "SAMKEN meets .........." worden ondernemers geportretteerd die samen ondernemen. Ze benoemen de voordelen en de valkuilen. In de eerste aflevering zijn Alexander Reuvers en Rick Uringa van Cinfield aan het woord.


  Lees meer


Samken