Je bevindt je hier:

Over ons

SAMKEN is er voor alle (aspirant)ondernemers. SAMKEN gelooft dat je sterker staat met elkaar dan alleen. Op SAMKEN kom je die andere ondernemers tegen. 

Zoek je een partner om een bedrijf mee te beginnen of juist je bedrijf verder uit te bereiden, dan is Samken de ideale plek om te beginnen. Samken heeft een database vol profielen van mensen die óók graag willen ondernemen. Via de unieke Matchings-module kun je een partner vinden die jouw minder ontwikkelde ondernemerskwaliteiten kan aanvullen. Hierdoor ontstaat er een ondernemersteam dat een sterke fundering heeft voor de toekomst.

Ga je eenmaal beginnen, dan biedt SAMKEN nog meer hulp. Bij SAMKEN advies vind je ervaren adviseurs die je kunnen begeleiden bij het schrijven van het businessplan en alles dat daarbij komt kijken. Ook worden er trainingen gegeven die jullie voorbereiden op het ondernemerschap. 

Ook heeft SAMKEN ook een groep investeerders aan zich gebonden. Deze investeeerders struinen rond op SAMKEN, op zoek naar een waardevol idee om in te investeren. 

En zo maakt SAMKEN van individuen een ondernemersteam en helpt SAMKEN van het begin tot het eind met het opzetten en/of uitbouwen van succesvolle bedrijven!

Wij hechten er waarde aan om te melden dat uw gegevens onder geen beding gedeeld worden met derden. 

SAMKEN is een handelsnaam van "Smart Forward Marketing & Sales" is gevestigd in Arnhem.

We zijn te bereiken via mail (info@samken.nl) en per telefoon (06 - 48 12 66 19)

 

 


 

Samken